Lépjünk, hogy ne lépjünk bele! Hegyvidéki Önkormányzat 1238812388123881238812388
A kampányrólÚj kukákŐk is mellénk álltakEgészségügyi kockázatokKapcsolódó cikkek

Adatkezelési nyilatkozat

A  Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat (székhely: 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25.), mint adatkezelő (a továbbiakban: Önkormányzat) a jelen nyilatkozatban lefektetett szabályok szerint, valamint az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Ijtv.) és más vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, a nyilatkozatban meghatározott körben és módon kezeli a „Lépjünk, hogy ne lépjünk bele” kampányra jelentkezők személyes adatait.

Az Önkormányzat az érintettek személyes adatait kizárólag az érintett hozzájárulása alapján az Ijtv. foglalt előírásoknak megfelelően kezeli és tartja nyílván.

Önkormányzat kijelenti, hogy az általa kezelt adatokat – a vonatkozó törvényi felhatalmazás, illetve az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - nem továbbítja, más adatkezelésben kezelt adatokkal össze nem kapcsolja, és nem hozza nyilvánosságra. Az Önkormányzat biztosítja az adatok biztonságos kezelését és védelmét a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal ellen.

Az adatkezelés célja, hogy a „Lépjünk, hogy ne lépjünk bele!” kampányról és egyéb kerületi programokról, hírekről az érintett részére e-mailben tájékoztatót küldjön.

A személyes adatok törlését az érintett bármikor kérheti. A törlés igénylése történhet az Önkormányzat címére vagy az onkormanyzat@hegyvidek.hu e-mail címre küldött levélben.

Az Önkormányzat rögzíti, hogy a személyes adatok kezelője kizárólag az Önkormányzattal munkaviszonyban álló személy lehet.

Az érintett jogainak megsértése esetén, az Ijtv. 22.§ alapján bírósághoz fordulhat. A bíróság soron kívül jár el. A per elbírálására a törvényszék rendelkezik hatáskörrel. A per az érintett lakóhelye illetve tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt is megindítható.

Új kukák

Új kukák

3 lépés, nem nagy dolog. Ismerkedjen meg a Hegyvidék speciális kutyapiszokgyűjtő szemetesedényeivel!


Üzenjen kutyául!

Üzenjen kutyául!

Lepje meg ismerőseit egy eredeti "kutyanyelvre" fordított üzenettel!Aknakereső játék

Aknakereső játék

Az utcán hamarosan már nem kell aknakeresőt játszanod, de a játékban még mindig gyakorolhatsz.


Galéria

Galéria

Tekintse meg a kampány legemlékezetesebb pillanatait fotó- és videógalériánkban!Nyitólap  |  Honlap térkép  |  Üzenjen nekünk!  |  Aknakereső játék  |  Impresszum  |  Kapcsolat  |  Adatvédelem